Haberler

Besiktas'ın Gökhan ısrarı!


Beşiktaş'ta hedef yeni transferleri 3 Ocak'ta başlayacak kampa yetiştirmek. Nene'den vazgeçen siyah-beyazlılar, hücum hattı için alternatif isimlere yöneldi. Gökhan Süzen için yeni bir teklife hazırlanan Beşiktaş Transfer Komitesi, olumsuz yanıt halinde yüzünü Avustralya Ligi'ne çevirecek.


Beşiktaş, İstanbul BŞB'de görev yapan başarılı oyuncudan vazgeçmiyor.. Gökhan Süzen için yeni bir teklife hazırlanan Beşiktaş Transfer Komitesi, olumsuz yanıt halinde yüzünü Avustralya Ligi'ne çevirecek.
Samet Aybaba, yeni transferlerin 3 Ocak'taki kampa yetişmesini istiyor. Siyah-beyazlılar, PSG'li Nene'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti. Alternatif yabancı isimlere yönelen Beşiktaş Transfer Komitesi, Aybaba'nın ısrarla istediği Gökhan Süzen için de yeni bir teklif hazırlığında. Başarılı sol bek için takas ve bir miktar para üzerinden görüşmeler sürdüren siyah-beyazlılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan gelecek olumsuz yanıt halinde rotasını Avustralya'ya çevirerecek.
Beşiktaş, Avustralya Ligi takımlarından Melbourne Heart forması Aziz Behich için temasa geçecek. 22 yaşındaki Avustralyalı sol bekin bonservis bedeli 1 milyon euro civarında.