Haberler

Ara transferin gözdeleri!


Ara transfer dönemi 5 Ocak'ta başlıyor... Birçok transfer dedikodusu Avrupa basınının manşetlerini işgal etmeye devam ediyor. İşte transfer gündeminde öne çıkan isimler...


Ara transferin gözdeleri!

Avrupa'da devre arası transfer piyasası hareketlilik kazandı.İşte transfer gündemini meşgul edenler...
Newcastle United'in başarılı golcüsü Demba Ba'nın ismi bugünlerde Arsenal, Chelsea ve Paris Saint Germain ile anılıyor. Senegalli oyuncunun menajeri, Chelsea ile bir görüşme yaptıklarını doğrularken, mavilerin İspanyol menajeri Rafael Benitez gündemlerinde şu an bu transferin olmadığını ifade etti.
WENGER'İN AKLI DEMBA'DA
Arsene Wenger'in de Demba Ba'ya olan ilgisi ada basının gündeminde sıklıkla yer buluyor. Senegalli golcü kontratı gereği 7,5 milyon sterline serbest kalabiliyor. Demba Ba'nın takımdan ayrılması halinde Newcastle United'ın Marsilya’lı Loic Remy'i transfer edeceği iddia ediliyor.
JOE COLE, QPR YOLCUSU MU?
Ada'da gündemi işgal eden isimlerden biri de Liverpool'lu Joe Cole. Brandon Rodgers'ın takımda düşünmediği tecrübeli oyuncu eski hocası Harry Redknapp'ın menajerliğini yaptığı Queens Park Rangers'ın yolunu tutacağa benziyor.

PATO VE ROBINHO ÜLKESİNE DÖNECEK Mİ?
Atletic Bilbao'lu Fernando Llorente geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Basklı oyuncuyu yakın takibe alan Manchester United Menajeri Alex Ferguson bu transferi devre arasında sonlandırmak istiyor. Arsenal ve Juventus da Llorente'yi almak isteyen kulüpler arasında.
Milan'da istediği şansı bulamayan Pato ülkesi Brezilya’nın yolunu tutmak üzere. Corinthians ile görüşen ve her konuda anlaşan Pato'nun son Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu ekibe imza atması an meselesi. Kırmızı-siyahlı ekibin bir diğer Brezilyalı oyuncusu Robinho da takımdan ayrılmak isteyen isimlerden biri. Golcü oyuncu, vatandaşı  Pato gibi ülkesine gitmeye sıcak bakıyor. Robinho ile ilgilenen en ciddi kulüp ise Santos.
SNEIJDER TERCİHİNİ YAPMADI
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de yakından iliglendiği Hollandalı Wesley Sneijder Inter'den kesinlikle ayrılacağını açıkladı. Sneijder'in tercihini hangi kulüpten yana kullanacağı merakla beklenirken Rus Anzi Mohaçkale takımı başarılı orta saha oyuncusu ile ciddi şekilde ilgileniyor.