Haberler

"Yaptığı hareket iğrençti"


Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Bate Borisov maçında kırmızı kart gören Meireles'e sert eleştiride bulundu. Kiğılı, Portekizli fubolcunun kart pozisyonunda yaptığı hareketi “iğrenç" olarak tanımlarken yönetim kurulunun en ağır cezayı uygulayacağını söyledi.




Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Bate Borisov maçında kırmızı kart gören Raul Meireles'e sert eleştiride bulundu. Kiğılı, Portekizli fubolcunun kart pozisyonunda yaptığı hareketi “iğrenç" olarak tanımladı. Fenerbahçe Başkanvekili, Trabzonspor ile yaşanan gerginliği de bitirmek istediklerini söyledi.

Raul Meireles'in Bate Borisov maçında yaptığı bu hareket Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı'nın tepkisini çekti. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Kiğılı, pozisyon için yaptığı yorumda "Meireles bunu Portekiz Milli Takımı'nda neden yapmıyor? Oyuncumuzun yaptığı hareket iğrençti. Yönetim kurulu olarak futbolcuya gereken ceza verilecek, taraftarımızın şüphesi olmasın" dedi.
"BUNLARI YAPAN FENERBAHÇE DÜŞMANIDIR"
Abdullah Kiğılı, UEFA'nın verdiği seyircisiz oynama cezası konusunda da taraftara sitemde bulundu. Başkan vekili, "Bate rövanşını seyircisiz oynayacağız. Olayı buralara getirenler, Fenerbahçe düşmanlarıdır. Çünkü Marsilya maçında ihtar aldık, gruptan çıkmayı garantilediğimiz Mönchengladbach maçında yine meşale yaktılar. Buna hiç gerek yoktu" şeklinde konuştu.
Trabzonspor ile oynanacak maça başkan Aziz Yıldırım'ın gitmeyeceğini söyleyen Kiğılı "Ama biz yöneticiler olarak gideceğiz. Trabzon ile aramızda yaşanan gerginliğin sona ermesini istiyoruz" dedi.
Abdullah Kiğılı, Türkiye'deki ilk maçında Akhisar'a gol atan Drogba konusunda da "Galatasaray'a hayırlı olsun. İnşallah hep böyle devam eder. Bizim Webo da iki maçta birer gol attı. Hem onlara, hem bize hayırlı olsun" yorumunu yaptı.