Haberler

Kocaman "devam" dedi


Cumartesi günü görevini bıraktığı açıklayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kararını geri aldı. NTV Spor'a konuşan Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Kocaman'ın 2 Ocak'ta başlayacak kampta takımın başında olacağını açıkladı.




NTV Spor'a konuşan Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine devam ettiğini açıkladı.

Aykut Kocaman'ın Cumartesi günü ikna olduğunu söyleyen Kiğılı, Kocaman'ın transfer listesini Cuma akşamı yönetime sunacağını söyledi ve transfere hız verileceğini açıkladı.
Kiğılı, "Aykut Kocaman, Cumartesi günü zaten ikna olmuştu. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Nerelere hangi oyuncular alınacak, bunlar konuşuluyor. 1 Ocak itibariyle transfer çalışmaları başlayacak. 2 Ocak'ta da Antalya'da kamp yapacağız. 3 kulvarda mücadelemiz devam ediyor. Avrupa Ligi'nde çok iyi bir kura çektik, inşallah tur atlarız. Kadromuzu biraz daha kuvvetlendirmek istiyoruz. En az 3 oyuncu alacağız. Teknik kadro Cuma akşamı çalışmalarını bitirecek, Pazartesi gününden itibaren de transferler yapılacak" dedi.
Aykut Kocaman, Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'de oynanan ve 3-1 kaybettikleri Kardemir Karabükspor maçının ardından istifa ettiğini açıklamıştı.